Paloma

Рецепта за Paloma

Продукти

  • 50 мл. текила El Jimador
  • 50 мл. прясно изцеден грейпфрут
  • 20 мл. лайм
  • 10 мл. захарен сироп
  • 100 мл. Schweppes сода
  • Украса - рим от морска сол, грейпфрут, розмарин
  • Лед

Начин на приготвяне

  • 1. Напълнете голяма чаша за уиски с лед
  • 2. Излейте отгоре рекилата, грейпфрута, лимона и захарния сироп.
  • 3. С помощта на барова лъжица разбъркайте внимателно съставките и долейте със сода.
  • 4. Гарнирайте със слайс грейпфрут и розмарин.

Рейтинг:

Имате ли навършени 18 години?

Моля, въведете вашата година на раждане

Вход

Трабва да сте навършил 18 години за да ползвате този сайт.