Coca-Cola

За COCA-COLA

Coca-Cola е най-известната безалкохолна напитка в света и споделя специални моменти със своите потребители повече от 130 години. Coca-Cola е втората най-разпознаваема дума в света след „ОК“. Рецептата й наистина е една от най-строго пазените тайни в историята, а през 1985 година става първата безалкохолна напитка в космоса. Брандът е легенда и отдавна не е само бизнес. Coca-Cola е вдъхновение, кауза и символ на прогреса. Но в основата на всичко е вкусът. И всеки ден близо 1.9 милиарда души на планетата пият Coca-Cola, защото я харесват.

Създадена да носи наслада, Coca-Cola винаги е в центъра на събитията – на среща с любими хора, на големия семеен обяд или в разгара на купона, независимо дали се консумира самостоятелно, или в комбинация с внимателно подбрани съставки.

Има неповторим, свеж вкусов профил, който придава характерен нюанс на всеки коктейл и може да го направи още по-вкусен и специален.

Coca-Cola без захар е може би най-популярната и успешна иновация на компанията Кока-Кола. Разработвана в продължение на повече от 5 години и тествана в десетки страни Coca-Cola без захар превзе сърцата на потребителите именно заради невероятния си вкус. Тя дойде на мястото на обичаната Coca-Cola Zero. Прави се по още по-вкусна рецепта с подобрена комбинация от естествени аромати, но без захар и без калории. И също като оригиналната Coca-Cola дава безброй възможности за повече свежи емоции във или извън чашата.

Coca-Cola Коктейли

Имате ли навършени 18 години?

Моля, въведете вашата година на раждане

Вход

Трабва да сте навършил 18 години за да ползвате този сайт.